Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Άρης: Εισέπραξε «όχι» από τον Ερνάν Κρέσπο

Άρης: Εισέπραξε «όχι» από τον Ερνάν Κρέσπο

Ασαφές παραμένει το τοπίο στον Άρη όσον αφορά το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας, που θα αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς η λύση του Απόστολου Τερζή θα είναι προσωρινή. Ωστόσο, ούτε ο Ερνάν Κρέσπο φαίνεται πως θα αναλάβει τον «κίτρινο» πάγκο, τουλάχιστον όπως προκύπτει από την Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ole» υποστηρίζει πως ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε αρνητικά στους Θεσσαλονικείς, παρότι τις προηγούμενες ώρες έδειχνε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

«Στον Ερνάν Κρέσπο έγινε πρόταση να αναλάβει τον Άρη, που έχει τρεις Αργεντινούς στο ρόστερ του, αλλά ο ίδιος την αρνήθηκε. Ο Κρέσπο αποδεσμεύτηκε από την Μπάνφιλντ νωρίτερα στις αρχές του μήνα. Το όνομά του έπαιξε δυνατά για την εθνική Βολιβίας, σύμφωνα με τους ιθύνοντές της, αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Σέζαρ Φαρίας», γράφει η εφημερίδα της Αργεντινής.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει και πλήρη γνώση όσον αφορά τις εξελίξεις στον Άρη, καθώς όπως γράφει: «Η απάντηση του άλλου υποψήφιου, Μίκαελ Ένινγκ αναμένεται. Στον Άρη αγωνίζονται τρεις Αργεντινοί: Νίκο Μαρτίνες, Ντάνιελ Μαντσίνι και Μάρτιν Τόνσο».


Πηγή