Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Άρης: Η Γκόμελ «ανακοίνωσε» πως και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη

Η Γκόμελ προανήγγειλε τη διεξαγωγή και των δύο αγώνων κόντρα στον Άρη, για το Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA προχώρησε στις 16/6 σε αλλαγή της έδρας της πρώτης αναμέτρησης, η οποία εν τέλει θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/7) με τον Άρη γηπεδούχο και παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους Λευκορώσους – και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του Άρη – και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της γνωστής απαγόρευσης που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους συλλόγους της Λευκορωσίας, λόγω της εμπλοκής της χώρας υπέρ της Ρωσίας στην εισβολή στην Ουκρανία.

Έτσι, η ρεβάνς θα γίνει κι αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (28/7), αλλά χωρίς θεατές.

Απομένει, πλέον, η τυπική επιβεβαίωση από την UEFA.

Η ανάρτηση της Γκόμελ για τα ματς με τον Άρη

«Ανακοινώθηκε ότι και οι δύο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League των “πρασινόλευκων” θα διεξαχθούν στο ελληνικό γήπεδο του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA αποφάσισε επίσης να αλλάξει τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ της Γκόμελ και του Άρη. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, ο τοπικός ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική Λέφσκι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

📌 Έτσι, στις 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί ένας φιλοξενούμενος αγώνας στο στάδιο “Κλεάνθης Βικελίδης” και στις 28 Ιουλίου μια εντός έδρας μονομαχία της Γκόμελ, η οποία θα διεξαχθεί χωρίς κοινό.»


Πηγή