Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άρης: Ξανά στα κίτρινα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά -Ως δανεικός από τον Ολυμπιακό

Στον Άρη επιστρέφει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, έπειτα από το εξάμηνο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν στέφθηκε με επιτυχία..

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για το δανεισμό του 28χρονου διεθνούς Μαυριτανού επιθετικού, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε εξάμηνο δανεισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβόλαιο του Καμαρά αναμένεται να μπει και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτήν τη στιγμή.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής πήγε στον Πειραιά από τον Άρη το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν και τον Μίτσελ Γκονζάλεθ ότι του αξίζει φανέλα βασικού, όντας συνήθως η τρίτη επιλογή στην «ερυθρόλευκη» επίθεση.

Συνολικά πραγματοποίησε μόλις 6 εμφανίσεις με τον σύλλογο του Πειραιά, δίχως να πετύχει κάποιο γκολ -κάτι άλλωστε που δεν είναι το «δυνατό» του στοιχείο, παρότι επιθετικός. Αντίθετα, με τη φανέλα του Άρη, από τον οποίο και μετακόμισε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, είχε σημειώσει 10 γκολ σε 36 συνολικά συμμετοχές τη σεζόν 2021-22.

Ο Άλαν Πάρντιου είχε προ ημερών ζητήσει την επιστροφή του πρώην άσου της Φούλαμ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Θόδωρος Καρυπίδης έσπευσε να κάνει πράξη την επιθυμία του 61χρονου Άγγλου προπονητή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή