Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άρης: Παρουσιάστηκε η μακέτα του νέου γηπέδου

Ο εκσυγχρονισμός του «Κλεάνθης Βικελίδης» και η μετατροπή του σε γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών είναι το μεγάλο project του Θόδωρου Καρυπίδη και η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε τη σχετική μακέτα.

Είναι ένα ζήτημα στο οποίο στέκεται συχνά πυκνά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης καθώς θεωρεί ότι η βασική προϋπόθεση εξέλιξης και μετατροπής της ομάδας σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ είναι η τελειοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Προς αυτήν την κατεύθυνση, από το περασμένο καλοκαίρι έγιναν τομές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με βασικότερη την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου. Ακολούθησε lifting στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Τα αποδυτήρια έγιναν αγνώριστα, δημιουργήθηκαν δύο καταστήματα, φαίνεται όμως ότι η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ριζικής ανακαίνισης συγκεκριμένων χώρων στις κερκίδες. Αναδόμηση των σουιτών, δημιουργία μιας σειράς courtseats, προβλέπεται να αντικατασταθούν οι πυλώνες του φωτισμού, όμως το σπουδαιότερο αποκαλύφθηκε πριν από λίγο από την ίδια την ΠΑΕ Άρης.

Για την ακρίβεια, η τελευταία κοινοποίησε τη μακέτα η οποία περιλαμβάνει ριζοσπαστικές αλλαγές στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» . Η σπουδαιότερη αλλά και πιο ορατή αλλαγή βάσει της μακέτας που αποκάλυψε η ΠΑΕ Άρης είναι η τοποθέτηση υπόστεγου σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές κατά την παρουσίαση του project η οποία θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι… «ξεκινούν άμεσα οι διαδικασία για την έκδοση αδειών» και γενικώς για την τακτοποίηση κάθε γραφειοκρατικής διαδικασίας.

Αυτή είναι η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης με την αποκάλυψη της μακέτας του γηπέδου.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή