Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Άρης: Πηγαίνει για το «μπαμ» με Ετεμπό από τη Στόουκ -Κοντά και σε Ροντρίγκεζ

Μετά την περίπτωση του Ογκενεκάρο Πίτερ Ετεμπό, του 26χρονου Νιγηριανού μέσου της Στόουκ, ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Έντουιν Ροντρίγκεζ, μεσοεπιθετικού της Ολύμπια, ομάδα της Ονδούρας.

Ο Ετέμπο είναι βασικός στην εθνική Νιγηρίας και από το 2016 πραγματοποιεί καριέρα στην Ευρώπη η οποία άρχισε από την Πορτογαλία με τη φανέλα της Φεϊρένσε για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στη Στόουκ το 2019 έναντι 7.2 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, είναι προφανές ότι ο κύκλος του στην αγγλική ομάδα έχει κλείσει κι αυτό ουσιαστικά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης καθώς από το 2020 παραχωρείται δανεικός και δεν είναι στο αγωνιστικό πλάνο της Στόουκ.

Ο Ετέμπο μέτρησε 52 συμμετοχές με εννιά γκολ και οκτώ ασίστ στη Φεϊρένσε για να ακολουθήσει οι 51 αγώνες με τη φανέλα της Στόουκ με ενδιάμεσο σταθμό τη Λας Πάλμας (14αγώνες). Το καλοκαίρι του 2020 η Γαλατάσαραϊ πλήρωσε ενοίκιο 675.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και ο Νιγηριανός αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια.

Πέρυσι ήταν στη Γουότφορντ όπου χρησιμοποιήθηκε μόλις σε δέκα παιχνίδια καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο γόνατο το οποίος τον κράτησε εκτός για διάστημα 4-5 μηνών με συνέπεια να μην βρει χώρο στη Γουότφορντ και παράλληλα να χάσει το Κόπα Άφρικα.

Το βιογραφικό του Ροντρίγκεζ

Ο 22χρονος δεξιός εξτρέμ έχει φορέσει ήδη 20 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, έχοντας παίξει μάλιστα μαζί με τον Λουίς Πάλμα. Με ύψος 1,64μ., ο Έντουιν Αλεξάντερ Ροντρίγκεζ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια και σε αυτή συνεχίζει μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος έχει σημειώσει δυο γκολ σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα Απερτούρα ενώ συνολικά έχει πετύχει 13 γκολ κι έχει δώσει οκτώ ασίστ σε 1215 παιχνίδια με τη φανέλα της Ολύμπια.

Ο Άρης έχει φτάσει σε συμφωνία με το σύλλογο της Ονδούρας για δανεισμό του Ροντρίγκεζ ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του που βρίσκεται στο ένα εκατομμύριο.


Πηγή