Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Άρης: τελειώνει το σίριαλ του Ματέο Γκαρσία - Τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 1,65 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό

Άρης: τελειώνει το σίριαλ του Ματέο Γκαρσία – Τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 1,65 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό

Μια μεταγραφή που είχε εξελιχθεί σε σίριαλ πρόκειται να ολοκληρώσει ο Άρης. Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, με την υπόθεση της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη να περνά… από 40 κύματα, αλλά τελικά όλα δείχνουν πως θα έχει ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές.

Όπως προκύπτει, μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επικυρωθεί ο νέος «γάμος» των δύο πλευρών, καθώς έχουν υπάρξει οι δεδομένες συμφωνίες. Αυτή του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα έναντι του ποσού των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Οι πληροφορίες από την ΠΑΕ που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, αναφέρουν για ποσοστό της τάξεως του 30%, οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι αυτό ανέρχεται στο 50%.

Η δεύτερη συμφωνία είναι μεταξύ των «κίτρινων» και του παίκτη. Γι’ αυτό, άλλωστε, η αρραβωνιαστικιά του Γκαρσία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να κλείσει το σπίτι που θα στεγάσει το ζεύγος. Αυτή η συμφωνία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα mozzartsport, ο 24χρονος θα εισπράξει 450.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 400.000 ευρώ τον δεύτερο και οι συνολικές απολαβές του θα φτάσουν τα 1.650.000 ευρώ.

Ο Άρης, επισήμως, δεν έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος. Έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία, έχει ξεκαθαρίσει ότι το ζήτημα ήταν καθαρά διαδικαστικό και ότι ο παίκτης αναμένεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πλέον βέβαια, σειρά θα πάρουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στο προσκήνιο και ο Κάτσε

Παράλληλα, στον Άρη εξετάζουν και την περίπτωση του Έργκους Κάτσε, με στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεσαία γραμμή της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Όπως έγινε γνωστό οι διοικούντες τους «κίτρινους» έχουν κάνει ήδη επαφή μαζί του και από τη Θεσσαλονίκη λέγεται πως ο παίκτης δείχνει θετικός να φορέσει τη φανέλα με τον θεό του πολέμου.


Πηγή