Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Άρης: Το πρόβλημα υγείας του διοικητικού ηγέτη βάζει προσωρινό «φρένο» στις μεταγραφές

Η εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο του διοικητικού του ηγέτη, Θεόδωρου Καρυπίδη, φέρνει μια προσωρινή δυσκολία στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη.

Έχοντας μάθει πια την αντίπαλό τους στο β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, ο Χερμάν Μπούργος και οι διοικούντες τον Άρη κινούνται γοργά για τον σχηματισμό του ρόστερ ενόψει των πρώτων δύο αγώνων της νέας σεζόν. Στις 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί το εκτός έδρας ματς με τη Γκόμελ, σε έδρα που θα ανακοινώσει οσονούπω η UEFA, και για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως τότε, οι «κίτρινοι» καλούνται να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Ο Μάρβιν Πίρσμαν αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες, ενώ η επόμενη κίνηση πιθανότατα είναι αυτή του Παπέ Σεΐκ Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος μέσος βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (14/6) στην Αθήνα και επρόκειτο να συναντηθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, πιθανότατα με οξεία σκωληκοειδίτιδα όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάτι που ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, με αποτέλεσμα το ραντεβού των δύο ανδρών να αναβληθεί.

Ο Ντιόπ είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως «6άρι» και «8άρι». Έχει χριστεί τρεις φορές διεθνής με τη Σενεγάλη, έχοντας όμως αρκετές συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, καθώς γεννήθηκε στη χώρα της Ιβηρικής. Από το 2017 ανήκει στη Λιόν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε προ ημερών δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ παλαιότερα έχει περάσει από τις Θέλτα και Ντιζόν, με το όνομά του να έχει «παίξει» για τον Άρη και τον περασμένο Ιανουάριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή