Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άρχισε τα νυχτοπερπατήματα και στην Ίντερ ο Ναϊνγκολάν

Με τον δικό του τρόπο φρόντισε να κάνει «γκελ» στη συνείδηση των οπαδών της Ίντερ ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος ένα βράδυ πριν η ομάδα του ταξιδέψει για το Σασουόλο και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, φρόντισε να επιδοθεί στην αγαπημένη του συνήθεια, τα νυχτοπερπατήματα. Μάλιστα, δεν πήγε καν στο Μιλάνο όπου εδρεύει, πλέον, αλλά στο Μπέργκαμο, κάποια χιλιόμετρα ανατολικά της μεγαλούπολης του ιταλικού Βορρά.

Το κακό για τον Βέλγο μέσο είναι ότι το κλαμπ που πήγε μαζί με τον γνωστό Ιταλό παπαράτσι, Φαμπρίτσιο Κορόνα, τον έβγαλε φωτογραφία μαζί με την παρέα του, την οποία ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook και τον τάγκαρε. Οπότε, και να ήθελε να περάσει ινκόγκνιτο, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί.

Το ακόμη χειρότερο για τον Ναϊνγκολάν, είναι ότι για την Ίντερ ήρθε η ήττα στο Σασουόλο, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της Serie A, με αποτέλεσμα να έρθουν και οι πρώτες γκρίνιες, για «μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά», παρά τα πολλά χρήματα που δαπάνησε η διοίκηση του συλλόγου. Μεταξύ αυτών 24 εκατ. ευρώ για τον 30χρονο άσο, που για να αποκτηθεί από τη Ρόμα δόθηκαν ανταλλάγματα και οι Ντάβιντε Σαντόν, Νικολό Τζανιόλο.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, γνωρίζει την… ιδιαιτερότητα αυτή του Ναϊνγκολάν, από την περίοδο που οι δύο συνυπήρχαν στη Ρόμα, ωστόσο πήρε το ρίσκο για την απόκτησή του, ποντάροντας στην ποιότητά του και στο ότι αποδίδει εξαιρετικά στο γήπεδο, παρά την άστατη εξωγηπεδική ζωή του. Το κακό, ωστόσο, είναι ότι τα… όργανα στην Ίντερ άρχισαν νωρίς, με τον Ναϊνγκολάν να απαντά μέσω των social media στους επικριτές του: «Στη δουλειά είμαι πάντα παρών. Όλα τα υπόλοιπα είναι μ…ες».

localStorage.clear();


Πηγή