Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

«Έδεσε» στο Τορίνο η Γιουβέντους τον Πιάνιτς

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιραλέμ Πιάνιτς, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί «μνηστήρες» που καλόβλεπαν την περίπτωσή του. Ο Βόσνιος διεθνής υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, που θα τον κρατήσει στο Τορίνο μέχρι το 2023. Αυτό που μένει είναι απλώς το τυπικό σκέλος…

Αυτό θα έρθει σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο 28χρονος αστέρας θεωρείται κεντρική φιγούρα στο αγωνιστικό πλάνο της «Γηραιάς Κυρίας», που στόχο έχει την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Άλλωστε, γι’ αυτόν το λόγο αποκτήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και γι’ αυτό οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Πεταρίτσι ύψωσαν… τείχος για τον Πιάνιτς σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, ο Βόσνιος θα πάρει αύξηση αποδοχών από τα 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως στα 6,5 εκατ. ευρώ, ενώ δεν υπολογίζονται και τα μπόνους επίτευξης στόχων. Έτσι, θα πλησιάσει τις αποδοχές του Πάουλο Ντιμπάλα, που είναι 7 εκατ. ευρώ τη σεζόν και θα «ισοφαρίσει» τον νεοαποκτηθέντα Εμρέ Τσάν. Φυσικά, δεν θα πλησιάζει καν τα 31 εκατομμύρια τον χρόνο του Κριστιάνο.

localStorage.clear();


Πηγή