Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έλαμψε η Γιουνάιτεντ στο πρώτο της ματς μετά τον Μουρίνιο

Στο πρώτο ματς στη μετά-Μουρίνιο εποχή, η Γιουνάιτεντ έδειξε να… πετάει. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έβαλαν πέντε γκολ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το αποχαιρετιστήριο ματς του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και πέρασαν εύκολα από την έδρα της Κάρντιφ, με τον Λίνγκαρντ να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Χαμός έγινε με το καλημέρα στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 3′ ο Ράσφορντ με εκπληκτικό φάουλ στο οποίο η μπάλα άλλαξε πορεία έκανε το 0-1 και έδωσε στην ομάδα του το πλεονέκτημα να μην έχει άγχος. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έμοιαζαν απελευθερωμένοι, έπαιζαν πολλές πάσες και δεν απειλούνταν ιδιαίτερα από την ομάδα που είναι μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 29′ έγινε το 0-2 και ήταν και αυτό εκτός περιοχής καθώς ο Ερέρα δοκίμασε το πόδι του από μακριά, η μπάλα βρήκε στον Κάνιγχαμ και πήγε στο παραθυράκι του Εθεριτζ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Στο 38′ από το πουθενά κυριολεκτικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν έστω για λίγο στο ματς καθώς ο Ράσφορντ έκανε κανονικό κοντρόλ μέσα στην περιοχή αλλά χρεώθηκε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καμαράσα. Δυστυχώς για την ομάδα του Γουόρνοκ, το 1-2 έμεινε για μόλις τρία λεπτά καθώς στο 41′ η Γιουνάιτεντ έκρυψε την μπάλα με Πογκμπά και Λίνγκαρντ και ο Μαρσιάλ με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-3 με το 8ο φετινό του γκολ στην PL.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά, όπως χαλαρό ήταν και το μαρκάρισμα του Μπαμπά στον Λίνγκαρντ, όμως δόθηκε πέναλτι. Ο ίδιος έστησε την μπάλα στη βούλα και νίκησε τον Εθεριτζ για το 1-4, το οποίο έμεινε μέχρι το 90′ όταν ο Πογκμπά πέρασε ωραία κάθετη για τον Λίνγκαρντ ο οποίος πέρασε τον Εθεριτζ και διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Εθεριτζ, Εκουέλε Μάνγκα, Μπαμπά, Μόρισον, Κάνιγχαμ, Πάτερσον, Γκούναρσον (83′ Ραλς), Αρτερ (61′ Ζοχόρε), Τζος Μέρφι, Καμαράσα, Χόιλετ (74′ Χάρις).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Τζόουνς, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς (88′ Αντρέας Περέιρα), Ερέρα, Πογκμπά, Μαρσιάλ (88′ Φελαϊνί), Λίνγκαρντ, Ράσφορντ (80′ Φρεντ).

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή