Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ένα από τα νέα αστέρια του Άγιαξ γεννήθηκε στην Ελλάδα

Μπορεί να μην βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της νέας φουρνιάς μεγάλων ποδοσφαιρικών ταλέντων του Άγιαξ, όπου ξεχωρίζουν ο Ματάις ντε Λιχτ και ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ωστόσο αποτελεί έναν παίκτη που θα ποντάρουν αρκετά στον ολλανδικό σύλλογο. Αυτό φάνηκε ήδη από το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Χεράκλες.

Παρόλα αυτά, ο Κάι Σιρχάους αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα του «Αίαντα», αντί του Κλαας-Γιαν Χούντελααρ, ο οποίος και αποτέλεσε την αλλαγή του. Εάν στους πιο μυημένους λέει κάτι το επίθετό του, δεν κάνουν λάθος. Έχει πράγματι σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, επί εποχής ENIC, Κορνίλιους Σιρχάους.

Ο 20χρονος στράικερ γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αθήνα. Μπορεί να μην διαθέτει εξαιρετική τεχνική, ωστόσο έχει το ένστικτο του σκοραρίσματος και είναι πολύ καλός στον… αέρα. Παράλληλα, μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της επίθεσης, αν και δεν είναι η «καλή» του θέση.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε πίσω, όμως ο Σιρχάους όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά πλέον δείχνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ομάδα του Άγιαξ, το συμβόλαιό του με τον οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019. Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα του προταθεί επέκταση συνεργασίας, καθώς στον σύλλογο του Άμστερνταμ δεν αφήνουν τα ταλέντα να τους ξεφύγουν.

localStorage.clear();


Πηγή