Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ένοχος για βιασμό γυναίκας σε κλαμπ ο Ντάνι Άλβες -Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και θρύλος της εθνικής Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος για βιασμός 23χρονης γυναίκας το 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Βαρκελώνη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο 40χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο και έκτοτε παραμένει σε κράτηση. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα την οποία είπε ότι δεν γνώριζε. Ωστόσο, αργότερα ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της με την συναίνεσή της στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κέντρου, προσθέτοντας ότι είχε αρνηθεί αρχικά το περιστατικό, για να προστατεύσει τον γάμο του.

Ανοικτό το ενδεχόμενο έφεσης στο ανώτατο δικαστήριο

Σημειώνεται ότι η εισαγγελία είχε εισηγηθεί αρχικά εννέα χρόνια κάθειρξης στον Ντάνι Άλβες, ενώ αμφότερες οι πλευρές έχουν το δικαίωμα έφεσης στο ανώτερο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, συγκρατούμενός του Ντάνι Άλβες στις φυλακές της Ισπανίας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία.


Πηγή