Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ήρθαν τα… έξυπνα κασκόλ -Θα τα φορέσουν επιλεγμένοι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι, τι θα καταγράφουν

Επιλεγμένοι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι θα φορέσουν κασκόλ υψηλής τεχνολογίας την προσεχή σεζόν, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Το κλασικό ποδοσφαιρικό κασκόλ αναβαθμίζεται, με βιομετρικό αισθητήρα ενσωματωμένο στο ύφασμα για την παρακολούθηση των συναισθηματικών, φυσιολογικών και κινητικών δεδομένα.

Χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα Bio EmotiBit, το «The Connected Scarf» θα αποτυπώνει τα βιο-σήματα του σώματος σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, καταγράφοντας επίσης μια σειρά φυσιολογικών μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παλμών, της θερμοκρασίας του σώματος και των συναισθηματικών αποκρίσεων, προσφέροντας πληροφορίες για το πώς νιώθουν οι φίλαθλοι σε διαφορετικές στιγμές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στη δουλειά μας με τη Σίτι τα τελευταία χρόνια, αναζητούσαμε συνεχώς τρόπους για να συνδέσουμε περισσότερο τους οπαδούς με το άθλημα που αγαπούν, σε άλλο επίπεδο», δήλωσε η Άσλεϊ Μαρούσακ, Global Sports Marketing Manager της Cisco, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη του προϊόντος.

«Το κασκόλ αυτό είναι θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα και να μετρήσουμε καλύτερα τα σκαμπανεβάσματα του φιλάθλου του ποδοσφαίρου, και πώς το παιχνίδι επηρεάζει τους οπαδούς όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και σωματικά», πρόσθεσε.

Για «λαμπρή ιδέα» έκανε λόγο ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Εμερίκ Λαπόρτ

Το κασκόλ δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους ακόμη, καθώς μόνο ένας επιλεγμένος αριθμός θα διανεμηθεί στους φίλους της Σίτι και επίσης σε εκείνους της Σίτι FC Νέας Υόρκης, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Είναι μια λαμπρή ιδέα και μας δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς», δήλωσε ο αμυντικός της Σίτι, Εμερίκ Λαπόρτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή