Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Ίλιτσιτς: Φοβόμουν μην πάθω ό,τι και ο Αστόρι

Για το πώς του άλλαξε τη στάση του πάνω στη ζωή ο θάνατος του Ντάβιντε Αστόρι, μίλησε ο πρώην συμπαίκτης του στη Φιορεντίνα, Γιόζιπ Ίλιτσιτς. Ο μέσος της Αταλάντα, εξέφρασε τους φόβους του ότι μπορεί και ο ίδιος να έχει την ίδια τύχη με τον αδικοχαμένο καπιτάνο των «βιόλα», ενώ πρόσθεσε ότι πλέον δίνει περισσότερη προσοχή στην οικογένειά του.

«Αυτό που έγινε με τον Ντάβιντε, με έκανε να περάσω δύσκολες στιγμές. Ήταν μια τραγωδία, που δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Όταν πήγαινα στο κρεβάτι, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι και να μην ξυπνήσω το άλλο πρωί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα στη ζωή. Το βίωσα στο πετσί μου», είπε αρχικά ο Σλοβένος άσος.

Και συνέχισε: «Πλέον βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Ζω κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο που περνάω με την οικογένειά μου. Για μένα είναι σημαντικό να περνάω χρόνο με τις δύο κόρες μου και τη γυναίκα μου, επειδή η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την απολαμβάνεις με τους ανθρώπους που αγαπάς. Κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, αλλά όταν επιστρέφω στο σπίτι, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρίσκομαι κοντά σε αυτούς που αγαπώ».

localStorage.clear();


Πηγή