Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αγνοείται μικρό αεροσκάφος στη Μάγχη, πληροφορίες ότι επιβαίνει σε αυτό ποδοσφαιριστής της Cardiff

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τη βρετανική ακτοφυλακή και την ακτοφυλακή του Γκέρνζι για τον εντοπισμό μικρού αεροσκάφους που αγνοείται στα Νησιά της Μάγχης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο αεροσκάφος επιβαίνει ο ποδοσφαιριστής της Cardiff City Εμιλιάνο Σάλα, πληροφορία ωστόσο που οι αρχές δηλώνουν πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Οι γαλλικές αρμόδιες υπηρεσίες έχασαν την επαφή με το μικρό αεροσκάφος πάνω από το Στενό της Μάγχης.

Βρετανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταδίδουν ότι ο πρώην επιθετικός της Ναντ, που υπέγραψε αυτήν την εβδομάδα με την ομάδα της Ουαλίας συμβόλαιο ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, επέβαινε στο αεροσκάφος.

Η αστυνομία του Γκέρνζι ανακοίνωσε ότι το χαμένο αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την Ναντ στο Κάρντιφ με δύο επιβαίνοντες.

Το μικρό αεροσκάφος που απογειώθηκε χθες το βράδυ από την Ναντ με προορισμό το Κάρντιφ εξαφανίστηκε από τα ραντάρ καθώς βρισκόταν σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το νησί Γκέρνζι.

Οι έρευνες διακόπηκαν τη νύχτα εξαιτίας των δυσχερών καιρικών συνθηκών και ξανάρχισαν το πρωί.

Χθες, ο Εμιλιάνο Σάλα επέστρεψε στην Ζονελιέρ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ναντ, για να μαζέψει τα τελευταία του πράγματα. Στον λογαριασμό της γαλλικής ομάδας στο Twitter αναρτήθηκε χθες φωτογραφία του μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του.

localStorage.clear();


Πηγή