Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Αραούχο για το σημαντικό ματς με την Μπράιτον για το Europa League

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα θα βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ (30/11, 19:45) εναντίον της Μπράιτον, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Αργεντινός αρχηγός της νταμπλούχου Ελλάδας έβγαλε χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Τρίτης (28/11) και έτσι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς που θα γίνει στην «OPAP Arena» και θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τις απουσίες, οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον παραμένουν… στα πιτς και όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνουν. Τραυματίας είναι και ο Κάλενς, που θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, όμως ούτως ή άλλως δεν συμπεριλαμβάνεται στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν υπολογιζόταν για τον αγώνα με τη Μπράιτον.

Στο πρωτάθλημα ο Περουβιανός στόπερ έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του εναντίον του Άρη, τη Δευτέρα (4/12) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέλος, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου ενόψει της Μπράιτον. Στις 16:00 της Τετάρτης (29/11) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα στα Σπάτα, θα ακολουθήσει στις 17:15 προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο (τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτή για τα media).

Στις 18:50 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, προπονητή της Μπράιτον στην αίθουσα Τύπου της «OPAP Arena», ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει η προπόνηση της αγγλικής ομάδας στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας (τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτή για τα media).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή