Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Εκτός Μουντιάλ ο Στίβεν Τσούμπερ, μπαίνει στο χειρουργείο

Ο άσος της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, ανακοίνωσε την απόφασή να μην ταξιδέψει με την Εθνική Ελβετίας στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο Τσούμπερ, μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media, ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 31χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά, στο μήνυμά του ο Τσούμπερ αναφέρει:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στη ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!
Φυσικά, αυτή τη στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στίβεν».


Πηγή