Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ελίασον -Σε 3 με 4 μήνες η επιστροφή του Σουηδοβραζιλιάνου εξτρέμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στον Νικλας Ελίασον, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο επικεφαλής ιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου, μαζί με τον συνεργάτη του Χάρη Λάλο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το διάστημα αποθεραπείας του Σουηδοβραζιλιάνου εξτρέμ υπολογίζεται στους τρεις έως τέσσερις μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Νίκλας Ελίασον υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε επιτυχημένη επέμβαση ανάταξης κατάγματος και συρραφής συνδέσμων, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Παντελή Νικολάου, σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλο».

ΑΕΚ: Kάταγμα περόνης o Ελίασον, νοκ άουτ για 3-4 μήνες

Υπενθυμίζεται ότι για τον Ελίασον επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, καθώς έφυγε από την Τρίπολη και το ματς κόντρα στον τοπικό Αστέρα με κάταγμα περόνης.

Ο άσος της ΑΕΚ δέχθηκε σκληρό χτύπημα από αντίπαλό του και αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Το πρωί της Δευτέρας (7/11) υπεβλήθη σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση και στη συνέχεια ο άσος της Ένωσης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν όλα πάνε καλά για τον άτυχο ποδοσφαιριστή, αναμένεται να επανέλθει πριν από το τέλος του δεύτερου γύρου της Super League.


Πηγή