Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Νταντσένκο

Η κατάσταση της υγείας του Όλεγκ Νταντσένκο, που ανήκει στην ΑΕΚ, εξελίσσεται ευοίωνα και τα τελευταία νέα είναι καλύτερα του αναμενομένου.

Ένας καυτηριασμός στην καρδιά έλυσε το πρόβλημα που υπήρχε. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ειδικό τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού.

Μάλιστα, θα μπορούν οι γιατροί μας από εδώ (Ελλάδα) να έχουν καθημερινά εικόνα για τη λειτουργία της καρδιάς του στην Ουκρανία. Θεωρείται πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αποφεύχθηκε η επέμβαση εμφύτευσης απινιδωτή. Η κατάστασή του δημιουργεί στους γιατρούς την αισιοδοξία ότι την άλλη εβδομάδα θα μπορέσει να ταξιδέψει, να ενσωματωθεί στην ομάδα του και να αρχίσει προπονήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι ο Ουκρανός μπακ αγωνίζεται στη Ζόρια Λουχάνσκ ως δανεικός. Την περασμένη εβδομάδα υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η ζωή του βρέθηκε σε άμεσο κίνδυνο. Πριν από λίγες ημέρες διακομίστηκε στην Αθήνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ να αναλαμβάνει τη θεραπεία του που, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά. 


Πηγή