Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Θέλει να μπει στην «Αγιά Σοφιά» ο Ολιβέιρα

Μόνο την ΑΕΚ και το εκπληκτικό γήπεδο της, όπως είπε, έχει στο μυαλό του ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος φορ της Ένωσης έκανε δηλώσεις στο αγγλικό The Tilehurst End και αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πορτογαλικό. Αλλά υπάρχουν κάποιοι πολύ μεγάλοι σύλλογοι. Μαζί με την ΑΕΚ υπάρχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και είναι εκπληκτικά να ζεις σε αυτή τη χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ήταν τα λόγια του Ολιβέιρα, ο οποίος ρωτήθηκε -με δεδομένο το ενδιαφέρον της Γουλβς τον Ιανουάριο- αν θα ήθελε να παίξει στην Αγγλία.

«Νομίζω πως έχω την ποιότητα να παίξω στην Premier League. Αν αυτή η ευκαιρία προκύψει τότε είναι κάτι που θα αναλύσω με την ΑΕΚ για να δω αν είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Αλλά αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι αυτή τη στιγμή είναι να μείνω στην ΑΕΚ. Χτίζουμε ένα νέο εκπληκτικό γήπεδο, ο σύλλογος αναπτύσσεται και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα», ήταν η απάντηση του.


Πηγή