Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
ΑΕΚ: Κλείνει τον Αλμοέζ Αλί, «παίζει» πιο δυνατά και του Ινσούα

ΑΕΚ: Κλείνει τον Αλμοέζ Αλί, «παίζει» πιο δυνατά και του Ινσούα

Κοντά στο να προχωρήσει σε ακόμη μια μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, ενώ ανεβαίνουν οι «στροφές» για την απόκτηση και των παικτών που είναι απαραίτητοι στο ρόστερ για να κλείσουν τις «τρύπες» που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ένωση πλησιάζουν στην απόκτηση του Αλμοέζ Αλί, ενός παίκτη που αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ντουχαΐλ βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ομάδας του 23χρονου ποδοσφαιριστή,  οποίος πέρσι είχε ψηφιστεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ασία.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τη μορφή συνιδιοκτησίας για τον παίκτη από το Κατάρ, με τις συζητήσεις των δύο συλλόγων να βρίσκονται σε καλό δρόμο, έχοντας φτάσει σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας. Μάλιστα, στην ελληνική ομάδα θεωρούν πως η προσθήκη αυτή είναι μια από εκείνες που θα ανεβάσουν επίπεδο στο σύνολο που θα διαχειριστεί ο Μάσιμο Καρέρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ισχυρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει αυτός τον αριστερό μπακ που θα αποκτήσει η ΑΕΚ έβαλε ο Εμάνουελ Ινσούα. Πέρα από τον Αντόνιο Λούνα, η Ένωση εξετάζει δύο ακόμη περιπτώσεις για τη θέση και ένας εξ αυτών είναι ο Αργεντινός που αποχώρησε μετά από μια τριετία από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πλέον είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον αδερφό και ατζέντη του 29χρονου άσου και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι την αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα να υπάρχουν εξελίξεις.

Στον «δικέφαλο» θεωρούν πως ο Ινσούα αποτελεί μια σίγουρη λύση, με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που είχαν ανάγκη για τη θέση του αριστερού μπακ.


Πηγή