Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Κλείνει το πέταλο της «OPAP Arena» η UEFA για μια αγωνιστική -Με αναστολή για 2 χρόνια η ποινή

Με κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων οπαδών της στην «OPAP Arena» για έναν ευρωπαϊκό αγώνα κινδυνεύει η ΑΕΚ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε στην Ένωση ποινή, με διετή αναστολή, βάσει της οποίας οι θύρες 18 έως 25 θα παραμείνουν κλειστές για μια αγωνιστική.

Η ποινή αφορά όσα έγιναν στο ματς με τη Μαρσέιγ. Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια, ο,τιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη του παρατηρητή της UEFA, θα σημαίνει αυτόματα ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των οργανωμένων της, στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της.

Όπως επεσήμαναν από την «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, τα παραπτώματα αφορούν καπνογόνα, στρόμπο, πυροτεχνήματα, καθώς και κατειλημμένοι διάδρομοι.

Επίσης, η ποινή περιλαμβάνει και πρόστιμο 76.000 ευρώ, που έρχεται να προστεθεί στις 82.000 ευρώ που έχει ήδη πληρώσει η ΑΕΚ.

«Σε λίγο θα παίζουμε στην Ευρώπη για να κατακτούμε βαθμούς, ώστε να πληρώνουμε τα πρόστιμα», σχολίαζαν σκωπτικά από την ΠΑΕ σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με αυτόν τον τρόπο έστελναν μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας να επιδείξουν μεγαλύτερη προσοχή και σύνεση, καθώς υπάρχει μπροστά ένα σημαντικό παιχνίδι για το Europa League, αυτό με την Μπράιτον.


Πηγή