Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Κοντά σε μεταγραφή στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας

ΑΕΚ: Κοντά σε μεταγραφή στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο τις επόμενες ημέρες -ίσως και ώρες- ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος προ μηνών ανανέωσε με την ΑΕΚ, να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, έχει ήδη κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό της Ένωσης και εκείνος φαίνεται πως είναι κοντά στη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπακασέτας έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να γίνει το deal και βάσει άλλων Μέσων που ασχολούνται με το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, ο παίκτης αναμένεται να λαμβάνει περίπου 100.000 ευρώ παραπάνω από τα χρήματα που θα έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό του από το συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Είναι ξεκάθαρο πως για να δεχθεί την πρόταση από την Αλάνιασπορ, ο διεθνής άσος της Ένωσης είχε διαπιστώσει πως δεν θα υπολογίζεται στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος για τη νέα σεζόν, τη στιγμή που η ομάδα ψάχνεται και… γεμίζει στη θέση που θα έπρεπε να αγωνίζεται και να υπολογίζεται ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που θα κερδίσει ο «δικέφαλος» από το deal, εφόσον συμφωνήσει να παραχωρήσει στους Τούρκους τον ποδοσφαιριστή, είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί. Από την Τουρκία και την ίδια πηγή πληροφόρησης αναφέρουν ότι το ποσό στον ελληνικό σύλλογο δύσκολα θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ.


Πηγή