Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Κοντά στον Ματίας Αλμέιδα για τη θέση του προπονητή η Ένωση

Ο Ματίας Αλμέιδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες -σε συντριπτικό βαθμό πλέον- να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με το Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, παρότι από την ΠΑΕ υποβάθμιζαν το γεγονός, διαρρέοντας την πληροφορία ότι εξετάζονται κι άλλοι στόχοι, στην πραγματικότητα ο 48χρονος ήταν ο «εκλεκτός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις ημέρες που μεσολάβησαν συνεχίστηκαν οι συζητήσεις, με ένα λογικό «διάλειμμα» λόγω του Πάσχα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να πάρει το σχέδιο την τελική του μορφή. Οι πληροφορίες συνηγορούν ότι «ο κύβος ερρίφθη» και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ανταλλαγή εγγράφων. Πολύ σύντομα θα υπάρξει και τοποθέτηση από τους «κιτρινόμαυρους» που φαίνεται πως θα πετύχουν τον πρωταρχικό στόχο τους, που ήταν να έχει «κλείσει» το θέμα του προπονητή με το που θα μπει ο Μάιος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός που κατέκτησε το Champions League της CONCACAF (Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική) με την Κρους Αζούλ το 2018, θα έρθει στην Ελλάδα με πολυμελές επιτελείο. Δεν αποκλείεται να έχει μαζί και τους έξι συνεργάτες με τους οποίους δούλεψε μαζί στο τελευταίο του πόστο, στο Σαν Χοσέ και το επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS).


Πηγή