Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
ΑΕΚ: Με Ολιβέιρα και Βέρντε η αποστολή για τη Λαμία

ΑΕΚ: Με Ολιβέιρα και Βέρντε η αποστολή για τη Λαμία

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του φιλικού αγώνα στην Λαμία με την τοπική ομάδα την Τετάρτη (24/07). Σε αυτήν πήρε κανονικά μέρος ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μπήκε στην αποστολή στην οποία βρίσκεται κανονικά και το άλλο καινούργιο απόκτημα, ο Ντανιέλε Βέρντε. Κανονικά προπονήθηκε και ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος θα ακολουθήσει έξτρα πρόγραμμα για τις προπονήσεις που έχασε εξαιτίας της άδειας που είχε πάρει.

Κρίστιτσιτς, Μπακάκης και Γιακουμάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν και έμειναν εκτός, όπως και οι Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Μπάρκας, Οικονόμου, Μάνταλος, Βράνιες και Γαλανόπουλος,

Τέλος, άσχημα ήταν τα νέα για τον Μάριο Οικονόμου. Ο στόπερ της Ένωσης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο φιλικό με τον Βόλο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού προσαγωγού. Το ευχάριστο είναι ότι η θλάση είναι πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δέκα μέρες περίπου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό παιχνίδι με την Λαμία: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Χουλτ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σβάρνας, Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσέλιος, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ζεράλδες, Βέρντε, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή