Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει στον Άμραμπατ ενόψει ΠΑΟΚ, εκτός ο Μάνταλος

Ευχάριστα νέα για τον προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ, καθώς λύθηκε το πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Μοχαμαντί και ο Χατζισαφί γυμνάστηκαν κανονικά, βγάζοντας το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, κι έτσι ο Αργεντινός τεχνικός έχει τις λύσεις για την αριστερή πτέρυγα στο ντέρμπι της Κυριακής (30/10, 19:30).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ευχάριστα έχουν να κάνουν και με τον Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος ανάρρωσε πολύ σύντομα από τη θλάση στο δικέφαλο.

Ο Αμραμπατ επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα μόλις δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση του τραυματισμού του και είναι «ετοιμοπόλεμος» για την Κυριακή.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πέτρος Μάνταλος λόγω ενόχλησης στον αριστερό τετρακέφαλο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο και μετά την απογευματινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για το μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αιώνιος πρεσβευτής» του συλλόγου ο Θωμάς Μαύρος, η ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ συνεχάρη το Θωμά Μαύρο, ο οποίος ορίστηκε «Αιώνιος Πρεσβευτής» του συλλόγου.

Στη σχετική ανακοίνωση οι παλαίμαχοι της Ένωσης αναφέρουν:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες επί τη ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να συγχαρούμε τον Θωμά Μαύρο για τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ, ο οποίος του απονεμήθηκε χθες από τη διοίκηση της ομάδας μας.

Ο αγαπημένος φίλος και συμπαίκτης Θωμάς Μαύρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κεφάλαια της ΑΕΚ και ένα από τα πιο διακεκριμένα μέλη του Συνδέσμου μας. Η τιμή που του έγινε, είναι τιμή και για όλους εμάς».


Πηγή