Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Πήρε… φωτιά η «OPAP Arena» στο πρώτο γκολ της νέας εποχής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μόλις 7 λεπτά χρειάστηκαν για την ΑΕΚ να σημειώσει το πρώτο της γκολ στο νέο της γήπεδο, την «OPAP Arena». Σκόρερ ήταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος χαφ με εκπληκτικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 στο ΑΕΚ-Ιωνικός, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στο νέο «φρούριο» της Ένωσης και έγραψε ιστορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τέρμα αυτό ήταν λογικό ότι θα προκαλούσε πανζουρλισμό στις εξέδρες της «OPAP Arena», οι οποίες… πήραν φωτιά. Μάλιστα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 26′ με τον Λιβάι Γκαρσία, σε ένα πρώτο μέρος του αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League που η μπάλα παιζόταν μόνο από τη μια πλευρά, από εκεί που έκαναν επίθεση οι «κιτρινόμαυροι».

Στα αξιοσημείωτα της στατιστικής, είναι το γεγονός πως το πρώτο τέρμα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας σημείωσε Σέρβος, όπως είχε συμβεί και με το τελευταίο χρονικά στο παλιό γήπεδο, στο «Νίκος Γκούμας». Ήταν 3 Μαΐου του 2003 και το ΑΕΚ-Άρης 4-0, όταν ο Ίλια Ίβιτς είχε διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Πέρασαν 7.093 ημέρες από τότε, αν και για αρκετούς μπορεί να μοιάζει σαν χθες…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή