Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

ΑΕΚ – Πανιώνιος 5-0: Εύκολη νίκη υπό το βλέμμα Καρέρα

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα είδε την ομάδα του από τις εξέδρες να επικρατεί με 5-0 του Πανιωνίου εντός έδρας.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα μόλις στο 3′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι.

Η «Ένωση», που δεν είχε βρει τα πατήματά της, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17′. Μετά από τραγικό λάθος του Μασούρα ο Ολιβέιρα έκλεψε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Το σόου του Πορτογάλου συνεχίστηκε στο 28′ όταν μετά από κόρνερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Πανιωνίου και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Με τους Νεοσμυρνιώτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία.

Ο Μπάρκας στο 49′ νίκησε τον Παπανικολάου σε τετ α τετ. Στο 62′ ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Ολιβέιρα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και πέτυχε χατ τρικ. Το σόου της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο 77′ ο Βέρντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάνταλος στο 89′, ο οποίος με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας – Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ – Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (76′ Αλμπάνης), Βέρντε, Λιβάγια (72′ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος, Ολιβέιρα (79′ Γιακουμάκης).

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας (73′ Μιλόγεβιτς ), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρτσε, Παπανικολάου, Αραμπούλι (44′ λ.τρ Τσιλούλης).


Πηγή