Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου -Τι έγινε στα μεταξύ τους ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν [βίντεο]

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έρχονται αντιμέτωποι με στόχο να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (24/5, 20:30) χωρίς κόσμο, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται, ότι η ΕΠΟ κατέληξε στο θεσσαλικό στάδιο αφού… ναυάγησαν οι περιπτώσεις της Κύπρου, της Αλβανίας, της Λάρισας, των Ιωαννίνων, της Λάρισας, της Λαμίας και του Αγρινίου -μεταξύ άλλων.

Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους τέσσερις φορές τη σεζόν 2022-23 στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ της Super League, με την Ένωση να χαμογελά στις τρεις από αυτές τις περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πλέον στοχεύει για το νταμπλ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει διπλό όφελος από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αφού θα αγωνιστεί στο Europa League. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ολυμπιακός που τερμάτισε στην 3η θέση θα παίξει στο Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ στο Conference League.

Το iefimerida.gr σάς θυμίζει τί έγινε στις προηγούμενες αναμετρήσεις ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0: 10η αγωνιστική Super League

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη σεζόν έγινε στις 30/10/22, με την Ένωση να κερδίζει στην OPAP Arena.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 36′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γκατσίνοβιτς στο 61′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: 23η αγωνιστική Super League

Στο δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε… με το ίδιο νόμισμα την ΑΕΚ, αφού την κέρδισε στην Τούμπα με το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί στην OPAP Arena.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νάρεϊ και Κουλιεράκης με τα γκολ που σημείωσαν χάρισαν τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1: 2η αγωνιστική πλέι οφ Super League

Στις 2/4/23 η Ένωση κατάφερε να φύγει από την Τούμπα με σπουδαίο «διπλό» και έβαλε γερά θεμέλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο κατάφερε στη συνέχεια. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Αραούχο στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0: 6η αγωνιστική πλέι οφ Super League

Η απευθείας κόκκινη κάρτα του Κάργα μόλις στο 10ο λεπτό του ματς έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπερ άνοιξε τον χορό των γκολ στο 21ο λεπτό, ενώ ο Μουκουντί πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γκαρσία «χτύπησε» στο 77′ για το 3-0, πριν ο Φερνάντες στο 86′ διαμορφώσει το τελικό 4-0.


Πηγή