Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις μακριά από τον κορονοϊό

ΑΕΚ: Πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις μακριά από τον κορονοϊό

Πολλά ζητήματα προκάλεσε στην ΑΕΚ το κύμα κορονοϊού που ξέσπασε στην ομάδα παραμονές -αλλά κυρίως- και μετά τον αγώνα με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με αυτά τα δεδομένα, το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα προπονήθηκε τελευταία φορά στα Σπάτα την περασμένη Τρίτη (03/11), ενώ δεν έχει προπονηθεί έπειτα από την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία.

Για τον λόγο αυτό, ο Ιταλός προπονητής και οι συνεργάτες του καταστρώνουν πλάνο… καραντίνας, προκειμένου να επιστρέψουν οι παίκτες στο γήπεδο με ασφάλεια και να μη χαθεί άλλος χρόνος. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ωρα για Σπορ», οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στα πρότυπα των πρώτων ημερών μετά την καραντίνα, τον περασμένο Μάιο.

Αυτό θα ισχύει μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα κρούσματα του ιού και να επιστρέψουν οι περισσότεροι -αν όχι άπαντες- σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σημειώνεται ότι, σήμερα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ που υποβλήθηκε το «κιτρινόμαυρο» σύνολο, ενώ νέος έλεγχος αναμένεται την Παρασκευή (13/11). Το θετικό για την Ένωση είναι πως αυτό το διάστημα υπάρχει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και αρκετοί παίκτες αναμένεται να έχουν αναρρώσει.


Πηγή