Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Πλησιάζει όλο και περισσότερο στην απόκτηση του Κριχόβιακ -Επιβεβαιώνει ο Κονέ

Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ βρίσκεται στον… δρόμο με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια την ΑΕΚ.

Ο Πολωνός μέσος, ο οποίος καλύπτει ιδανικά τις θέσεις «6» και «8», βρίσκεται στην Μόσχα και αναζητά πτήσεις -με πιθανό ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη- προκειμένου να φθάσει το ταχύτερο δυνατό στην Αθήνα, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 32χρονος διεθνής άσος, έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την «Ένωση», για συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας, έναντι περίπου 700.000 ευρώ και την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά την λήξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κριχόβιακ που είναι χωρίς αμφιβολία μία σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ, αγωνιζόταν στην ρωσική Κράσνονταρ και εκμεταλλεύθηκε την ειδική άδεια που έδωσε η FIFA σε παίκτες που αγωνίζονται στην Ρωσία και στην Ουκρανία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής, προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά, προπονείται κανονικά και δηλώνει έτοιμος να αγωνισθεί, ακόμη και στο ντέρμπι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γουέστ Μπρομ και η Μπορντώ, ενώ μετράει και 86 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Πολωνίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Κονέ

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα Sport Express. Εκεί, τόνισε πως πράγματι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την περίπτωση του Πολωνού επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την συμφωνία που φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά.


Πηγή