Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Χάνει Ανσαριφάρντ για τα επόμενα ματς - Τρέχει να προλάβει το ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Ιρανός

ΑΕΚ: Χάνει Ανσαριφάρντ για τα επόμενα ματς – Τρέχει να προλάβει το ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Ιρανός

Φαίνεται ότι το μπέρδεμα που έγινε κατά τη (μη) αλλαγή του στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον Άρη, θα στοιχίσει στον Καρίμ Ανσαριφάρντ και στην ΑΕΚ περισσότερο από όσο θα περίμεναν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα του. Ο Ιρανός υπέστη σιάστρεμμα β’ βαθμού στον αριστερό αστράγαλο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης θα απουσιάσει από τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο (17/01) για τη Super League και τον Απόλλωνα (20/01) για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ «τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 24 Ιανουαρίου, στην Τούμπα.

Ο Ανσαριφάρντ πάτησε άσχημα το πόδι του και τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό της χθεσινής νίκης (0-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ νωρίτερα είχε ματαιωθεί λόγω διαιτητικού λάθους η αλλαγή του με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Εκτός από τον Ιρανού, απών από το δύσκολο ματς με τους Περιστεριώτες θα είναι ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, ο οποίος το απόγευμα θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στους προσαγωγούς που υπέστη. Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, είναι μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων και δύσκολα θα προλάβει.

Όλα αυτά τα δεδομένα, φέρνουν πιθανότατα τον νεαρό Ζίγκα Λάτσι στο βασικό σχήμα της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, στο πλευρό του Στράτου Σβάρνα, στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.


Πηγή