Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες στην Τρίπολη

ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες στην Τρίπολη

Εκτός αποστολής για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον Αστέρα έμεινε ο Βόσνιος αμυντικός…

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση για το κύπελλο. Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την Πέμπτη τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πρώτο ματς για τη φάση των “16” και θα το κάνουν με απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στον Βράνιες που έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο, στον Γιακουμάκη που έκανε θεραπεία λόγω διαστρέμματος στην αριστερή ποδοκνημική και στους τιμωρημένους Χουλτ και Λιβάια, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπάρκας.

Στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ ήταν και ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος όμως έκανε ατομικό πρόγραμμα, με τον Καρέρα να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Ελεγχος ντόπινγκ σε τέσσερις

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά και αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ, παίρνοντας δείγμα από τους Μπακάκη, Αθανασιάδη, Ντέλετιτς και Κρίστιτσιτς.


Πηγή