Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
ΑΕΛ-Λαμία: «Πάρτι» στη Λάρισα και σπουδαία νίκη 0-3 για τους Φθιωτούς

ΑΕΛ-Λαμία: «Πάρτι» στη Λάρισα και σπουδαία νίκη 0-3 για τους Φθιωτούς

Μια τεράστιας σημασίας νίκη και μάλιστα με άκρως πειστικό τρόπο πανηγύρισε η Λαμία στη Λάρισα, καθώς επικράτησε με 3-0 και απομακρύνθηκε αρκετά από την «επικίνδυνη» ζώνη. Για τους Φθιωτούς δύο γκολ σημείωσε ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Τουράμ.

Μετά την πρώτη νίκη της στη Super League 1 απέναντι στον Βόλο, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε και στην πρώτη εκτός έδρας επικράτηση, για να ανέβει στους 10 βαθμούς και να κρατήσει στους 15 τους «βυσσινί», οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στην τρίτη θέση.

Ο έμπειρος αμυντικός/μέσος σκόραρε δύο φορές, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο 64′ και στο 72′ και τελείωσε τη δουλειά που είχε αρχίσει να βάζει στις… ράγες ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του στο 39′.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ΑΕΛ ηττήθηκε από τις 15 Σεπτεμβρίου και την απώλεια στη Νέα Σμύρνη, με τις αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα να παίρνουν τη θέση των πανηγυρισμών που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στα προηγούμενα παιχνίδια στον Κάμπο.

Επίσης, ένταση υπήρξε μεταξύ του κόσμου της Λάρισας και του Βαγγέλη Μόρα στο φινάλε του αγώνα. Συγκεκριμένα, σε μια φάση που ο αρχηγός των «βυσσινί» βρέθηκε κοντά στην εξέδρα που βρίσκονταν οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας, άκουσε κάτι που τον έκανε να «συννεφιάσει».

Ο τηλεοπτικός φακός τον έδειξε να πιάνει έντονο διάλογο με μια μερίδα οπαδών, με τους συμπαίκτες του να τρέχουν να τον ηρεμήσουν και τον Ουάρντα να πηγαίνει να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις από την εξέδρα.

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (46’ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Σεσέροβιτς (71’ Νούνιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Μπούστος), Ουάρντα, Ντάουντα

Λαμία (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (90’ Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81’ Τιρόνε), Τουράμ (65’ Σάλιακας)


Πηγή