Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αθηναϊκός: Έκλεψαν το τρόπαιο του EuroCup που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ το 2010 [εικόνες]

Αντιμέτωποι με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί το τρόπαιο του EuroCup που κατέκτησε το 2010.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας αντίκρισαν κάτι που έφερε μεγάλη στεναχώρια, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στο κλειστό της Εργάνης, στον Βύρωνα, και έκλεψαν το ευρωπαϊκό τρόπαιο που είχε κατακτήσει πριν από 12 χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για το τρόπαιο που θύμιζε σε όλους την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους «ποντικούς» στα γραφεία του συλλόγου, οι οποίοι κατά τη διάρρηξη αφαίρεσαν τέσσερα τρόπαια.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στα social media, «ανακαλύψαμε ότι τα γραφεία μας είχαν παραβιαστεί και είχαν κλαπεί τόσο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2010, όσο και άλλα 3 κύπελλα που είχε κερδίσει η ομάδα μας εκείνη την περίοδο, μαζί με τις μπάλες του Ευρωπαϊκού τελικού οι οποίες ήταν υπογεγραμμένες από τις παίκτριες της ομάδας».

Αμέσως, φυσικά, κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο και άρχισε η έρευνα για το περιστατικό, με τους ανθρώπους του Αθηναϊκού να θέλουν πάση θυσία να βρεθεί το τρόπαιο που είχε κατακτήσει η ομάδα, όταν επικεφαλής της διοίκησης (πρόεδρος) ήταν ο νυν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Όποιοι προχώρησαν σε αυτή την πράξη, ευχόμαστε να το έχουν μετανιώσει και να αποφασίσουν να τα επιστρέψουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο 6944717241, θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια», αναφέρεται ακόμη στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή