Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αλλαγή δεδομένων για Λουντ και Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μοιάζει να είναι πολύ κοντά, κάτι που αναμένεται να φέρει μια γενικότερη αναμόρφωση σκηνικού στο εσωτερικό του συλλόγου. Κάποιες από τις υποθέσεις που μπορεί να επηρεάσει θετικά, είναι ποδοσφαιριστών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας και το μέλλον τους ήταν ρευστό.

Δύο από αυτές τις υποθέσεις είναι του Ουσμάν Κουλιμπαλί και του Ρόμπιν Λουντ. Αν και το προηγούμενο διάστημα έδειχνε έντονες τάσης φυγής, ο Αφρικανός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στο «τριφύλλι», ο οποίος… ψήθηκε και από την αποπληρωμή των τελευταίων εκκρεμοτήτων στους μισθούς. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι θα έρθει μεθαύριο στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του, που πλέον συγκεντρώνει σαφώς περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο, το βάρος αναμένεται από πλευράς Παναθηναϊκού να πέσει στον Φινλανδό μέσο, ο οποίος αναζητά μια καλή προοπτική στο εξωτερικό, την οποία ωστόσο δεν έχει βρει ακόμη. Έτσι, στην ομάδα θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να κρατήσουν τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό τους, με νέα πρόταση.

localStorage.clear();


Πηγή