Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Αναβολή στη συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Αναβολή στη συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Για την επόμενη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί αναβλήθηκε η διαδικασία συζήτησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με την καταγγελία που έχει αναφορικά με τις σχέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και το ζήτημα πιθανής πολυϊδιοκτησίας.

Η Επιτροπή προχώρησε στη διακοπή μετά από αίτημα της θρακιώτικης ΠΑΕ, που υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι θα πρέπει να παρέχει εξηγήσεις και για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας, αλλά μόνο για τη δική της ιδιοκτησία. Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, η συνεδρίαση πήγε για την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, η ΕΕΑ είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Θρακιώτες λόγω της απουσίας του κ. Συγγελίδη, εκ των μετόχων της ΠΑΕ Ξάνθη. Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό αίτημα να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων. Επίσης, απορρίφθηκε και αίτημα να μαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά.

Επίσης, αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, καθώς κρίθηκε πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς ΑΕΛ. Ο γνωστός ποινικολόγος αποχωρώντας τόνισε πως «εμείς καταθέσαμε το δικόγραφο μας και την επιχειρηματολογία μας. Αναπτύσσουμε πως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης».

ΠΑΟΚ: Πήρε αναβολή η επισημοποίηση της σκευωρίας

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης σχολίαζαν: «Δυστυχώς η σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ για την κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, παρά τις προσπάθειες του νομικού επιτελείου για άμεση εκδίκαση, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Κατά συνέπεια, πήρε η αναβολή τόσο η επισημοποίηση της σκευωρίας όσο και η κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».


Πηγή