Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Αναστάτωση στην πολυκατοικία που μένει ο διαιτητής Ευαγγέλου

Αναστάτωση στην πολυκατοικία που μένει ο διαιτητής Ευαγγέλου

Οι δύο επιθέσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους υπόλοιπους ένοικους, κάτι που φαντάζει απόλυτα λογικό. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport αναφέρει πως φέρεται να έχουν ζητήσει από τον ρέφερι να μετακομίσει από το διαμέρισμα που διαμένει.

Υπενθυμίζεται πως η πολυκατοικία αυτή έγινε στόχος δύο φορές: Την πρώτη με κροτίδες μετά το ματς Βόλος-Ολυμπιακός στις 22 Δεκεμβρίου, όταν ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής VAR στο συγκεκριμένο ματς και τη δεύτερη στις 3 Ιανουαρίου, όταν έσπασαν τα τζάμια της εισόδου με πέτρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ένοικοι της πολυκατοικίας, θορυβημένοι από τα δύο απανωτά περιστατικά, συγκάλεσαν συνέλευση και φέρεται να ζήτησαν από τον Ευαγγέλου να φύγει σε εύλογο χρονικό διάστημα από το διαμέρισμά του. Ωστόσο, σημειώνεται πως ο ρέφερι έχει και δύο μικρά παιδιά, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την εξεύρεση άλλης κατοικίας.

Σε επικοινωνία του newsbeast.gr με άνθρωπο του περιβάλλοντος του διαιτητή, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, αυτό που προκύπτει είναι πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, ωστόσο ο Ευαγγέλου αντιλαμβάνεται την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί από τα δύο αυτά περιστατικά.


Πηγή