Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ανατροπή στην ανατροπή στην υπόθεση Βέρνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ

Έχει εξελιχθεί στο πιο μεγάλο σε χρονική διάρκεια μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, τουλάχιστον για την Ελλάδα, αν όχι και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο λόγος για τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Έτσι, από εκεί που φάνταζε δεδομένο ότι η απόκτησή του από τους Θεσσαλονικείς θα «ναυαγήσει», το όνομα του Σουηδού χαφ ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς ο ίδιος φέρεται να έριξε εκ νέου γέφυρες με τους κυπελλούχους Ελλάδας. Ο 32χρονος άσος λέγεται ότι ρώτησε τους επιτελείς του «δικεφάλου» εάν ισχύει ακόμη η πρόταση που του είχε κατατεθεί προ ημερών, με την οποία θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρίχα χρόνια.

Όλα δείχνουν ότι δεν βρήκε όσα έψαχνε σε… άλλες πολιτείες και για τον λόγο αυτό έκανε ξανά κρούση προς τη Θεσσαλονίκη. Έτσι, το μπαλάκι πηγαίνει πλέον στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποί του θα… ξεχάσουν τα τερτίπια του Βέρνμπλουμ. Από την άλλη, ωστόσο, πρόκειται για έναν παίκτη που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο επίπεδο στην ομάδα, οπότε όλα δείχνουν ανοικτά.

Το σίγουρο είναι ότι η όποια απόφαση υπάρξει, θα ληφθεί από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ και φυσικά με την όποια προτροπή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η γνώμη του οποίου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Καρλ Φχάγκερ, αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις, με δηλώσεις που παραχώρησε στη σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είμαστε σε μια διαδικασία για να βρούμε στον Πόντους μια καινούργια ομάδα, ξεκάθαρα.  Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν ανησυχώ ότι δεν θα βρούμε κάτι καλό. Δεν σχολιάζω τίποτα για καμία ομάδα. Σε αυτή τη… βιομηχανία αυτό που νομίζεις ότι είναι κοντά μπορεί να μην είναι, και αυτό που δείχνει πολύ μακριά, μπορεί τελικά να είναι κοντά. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει το σωστό».

localStorage.clear();


Πηγή