Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του, σε μια Συνέντευξη Τύπου.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθεί για πολλά θέματα στις 3 Ιουνίου, μέσω Συνέντευξης Τύπου που θα δώσει.

Λίγο μετά την οριστική διακοπή της Euroleague, τα κρίσιμα Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, αλλά κι ενόψει μιας αβέβαιης σεζόν, μετά την πανδημία του κορονοϊού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχει ο κόσμος, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Χθες, να σημειώσουμε, ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για τη συνέχιση της Euroleague.

Συγκεκριμένα η απόφαση για το τέλος της σεζόν ψηφίστηκε με 10-1 από τις 11 ομάδες που έχουν «κλειστό» συμβόλαιο, ενώ η μοναδική ψήφος που τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της σεζόν να ήταν αυτή των «πράσινων», που εκπροσωπήθηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Μόλις ο Μπερτομέου ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες θα είναι λιγότερα λόγω της πρόωρης διακοπής, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί κανονικά η διοργάνωση «για να υπάρξουν περισσότερα έσοδα». Μάλιστα, ζητήθηκε να καταγραφεί η συγκεκριμένη διαφωνία στα πρακτικά.


Πηγή