Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ανσαριφάρντ: Αυτή τη νύχτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ

Ανσαριφάρντ: Αυτή τη νύχτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ μίλησε και για το 2-1 της ΑΕΚ με τη Βόλσφμπουργκ και για τον Μάνταλο και για την πρόκριση.

Ο Ιρανός επιθετικός επισήμανε στη NOVA για:

Την πίστη του ότι θα έβαζε το 2ο γκολ: Ναι. Είπα ενώ έκανα το ζέσταμα το πόσο το πίστευα. Είχα ετοιμαστεί και ήθελα να βοηθήσω. Σήμερα όμως όλη ομάδα ήταν φαινόμενο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί το άξιζε. Ήμασταν όλοι ενωμένοι. Μία γροθιά και πήραμε δίκαια τη νίκη – πρόκριση.

Το χαμένο πέναλτι (του Μάνταλου): Πρώτα απ’ όλα ο Πέτρος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες. Είναι φυσιολογικό. Μπορεί να χάσεις ένα πέναλτι σε έναν αγώνα. Έχει συμβεί και στους πιο μεγάλους παίκτες. Δεν ανησυχούσα βλέποντας την ομάδα. Ήμουν σίγουρος πως θα κερδίζαμε.

Το γκολ του: Δεν μπορώ να το περιγράψω. Μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω το πως ένιωσα. Εάν είχαμε και τον κόσμο μας θα ήταν πολύ πιο ωραία και θα κερδίζαμε με περισσότερα γκολ. Είναι μία νύχτα της καριέρας μου που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ. Αφιερώνω το γκολ στην κόρη μου Σερίνα, τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή