Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Απίστευτη φάση: Ποδοσφαιριστής στέρησε από συμπαίκτη του σίγουρο γκολ -Έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή

Ποδοσφαιριστής έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας της αντίπαλης ομάδας.

Έτσι, στέρησε από την ομάδα του σίγουρο γκολ. Όλα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βαλούρ με την ΗΦΧ Ουόντερερς στον Καναδά, όταν οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 18′.

Ο Ρίγγι πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στον τερματοφύλακα και κατευθυνόταν προς τα δίχτυα. Με τη φόρα που είχε από την υπερπροσπάθεια να φτάσει στη μπάλα, μπήκε στα δίχτυα ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μπάλα κατευθυνόταν στην ανυπεράσπιστη εστία και ο Άκιο, κινήθηκε προς τη μπάλα. Τι ήθελε να κάνει; Λογικά να σουτάρει για να… σιγουρέψει το γκολ.

Τι έκανε όμως; Σε ένα διώξιμο που θα ζήλευαν ακόμα και αμυντικοί, ο Άξιο έδιωξε ψύχραιμα τη μπάλα παράλληλα με την εστία και… γλίτωσε την ομάδα του από το να σκοράρει ένα σίγουρο τέρμα.

Στο ριπλέι, δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Ωστόσο, οι διαιτητές της αναμέτρησης έδωσαν συνέχεια στο ματς δίχως να μετρήσουν το γκολ.

Η εξήγηση που έδωσε ο ποδοσφαιριστής

Ο Γουίλιαμ Άκιο, προσπάθησε να δώσει τη δική του εξήγηση για το συμβάν. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι χαρούμενος για τους 3 πόντους και την ανθεκτικότητα της ομάδας μας χθες το βράδυ. Πραγματικά έχασα ένα γκολ σε άδειο τέρμα 🤣 είναι τόσο απλό. Όλοι κάνουν λάθη στη δουλειά, είναι μέρος της ζωής. Θα ανακάμψω όπως έκανα πάντα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή