Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Απίστευτος διασυρμός 97-144 των Μαϊάμι Χιτ από τους Μπακς του Γιάννη

Απίστευτος διασυρμός 97-144 των Μαϊάμι Χιτ από τους Μπακς του Γιάννη

Απίστευτοι, εξωπραγματικοί και ό,τι άλλο εσείς θέλετε ήταν σήμερα οι Μπακς. Τα «ελάφια» διέλυσαν με το εμφατικό 144-97 τους Χιτ πετυχαίνοντας ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία του NBA, καθώς ευστόχησαν σε 29!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στους Μπακς περίμεναν πως και πως να βρεθούν απέναντι από τους Χιτ μετά τον αποκλεισμό τους στα περσινά playoffs. Τα… ελάφια μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και πραγματικά έκαναν ό,τι ήθελαν τους περσινούς φιναλίστ του NBA. Δεν τους κέρδισαν απλά αλλά τους ισοπέδωσαν επικρατώντας με το εμφατικό 144-97. Μια διαφορά 47 πόντων που έφτασε σε τέτοιο σημείο λόγω της εξωπραγματικής ευστοχίας των… πράσινων έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Συνολικά οι Μπακς είχαν 29/51 τρίποντα πετυχαίνοντας τα περισσότερα που έχει πετύχει ομάδα στο NBA, με τους Ρόκετς με 27 να είχαν το προηγούμενο ρεκόρ. Ε όταν μια ομάδα πετυχαίνει 29 τρίποντα, έχει δηλαδή 87 πόντους έξω από την γραμμή αυτή, δεν γίνεται να χάσει. Και οι Μπακς όχι απλά δεν έχασαν, αλλά όπως αναφέραμε διέλυσαν τον αντίπαλό τους.

Για τον αγώνα δεν υπάρχει κανείς λόγος α αναφερθούμε, καθώς η διαφορά μιλάει από μόνη της. Οι Χιτ χωρίς τον Μπάτλερ δεν εμφανίστηκαν ουσιαστικά ποτέ στο γήπεδο, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Μπακς και τους ισοπέδωσαν. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Μίντλετον με 25 πόντους, με τον Χολιντέι να ακολουθεί με 24 και τον ΝτιΒιντσέντζο να έχει 17.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στους 9 και ήταν ο μοναδικός από τους 13 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τους Μπακς που δεν πέτυχε τρίποντο, ενώ ο Θανάσης που πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στην καριέρα του στο NBA είχε συνολικά 5 πόντους. Για τους ηττημένους ο Χίρο είχε 23 και ο Ναν 15.

πηγή: Gazzetta

Πηγή