Απασφάλισε ο Καντέρ κατά του Ερντογάν: Παρανοϊκέ δικτάτορα, κόσμος πεθαίνει στον δρόμο, κάνε κάτι

Απασφάλισε ο Καντέρ κατά του Ερντογάν: Παρανοϊκέ δικτάτορα, κόσμος πεθαίνει στον δρόμο, κάνε κάτι

Ο στάρ των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ απασφάλισε κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Είναι γνωστές οι διαφωνίες του Kαντέρ και η κόντρα που έχει με τον Τούρκο πρόεδρο καθώς και ότι η ηγεσία στη γείτονα χώρα τον έχει επικηρύξει. Ο Τούρκος άσος κατοικεί μόνιμα στις ΗΠΑ καθώς κινδυνεύει με σύλληψη μόλις γυρίσει στη γενέτειρά του.

Με ανάρτησή του στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από ένα video, δείχνει ανθρώπους στην Τουρκία να λιποθυμούν στη μέση του δρόμου, ο NBAer σχολίασε, με άκρως επιθετικό τρόπο,τους χειρισμούς του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσον αναφορά τον κορονοϊό.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορονοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν», έγραψε στην ανάρτησή του.




Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Δούκας για γήπεδο ΠΑΟ: Το έργο προχωράει με ορίζοντα παράδοσης τον Απρίλιο 2027

Για τον Απρίλιο του 2027 πάει το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον …

Daily-News.GR