Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου στο ξενοδοχείο: Τον κέρασε μπύρα η Ντρισμπιώτη [βίντεο]

Αποθεωτική υποδοχή στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η εθνική ομάδα επιφύλαξαν στον Μίλτο Τεντόγλου η οικογένεια του αθλητή και μέλη της αποστολής μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος χθες το βράδυ (24/8), με επίδοση 7,52 στην έκτη του προσπάθεια.

Ο 25χρονος Έλληνας αθλητής από τα Γρεβενά άφησε στη δεύτερη θέση τον Τζαμαϊκανό Γέιν Πίνοκ με 8,50 μ. και στην τρίτη τον Τάτζεϊ Γκέιλ (Τζαμάικα) με 8,27 μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντρισμπιώτη κέρασε μπύρα τον Τεντόγλου

Ειδικότερα, στο ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, οι γονείς του Μίλτου, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και αρκετοί ακόμη συγγενείς βρίσκονταν εκεί στο πλάι του 25χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή. Μαζί υπήρχαν και μέλη της ελληνικής αποστολής, που αποθέωσαν με «όλε» τον Τεντόγλου και τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε ο ΣΕΓΑΣ, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη -που το πρωί της ίδιας ημέρας είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην- είχε στο χέρι της ένα ποτήρι μπύρα για να κεράσει τον Μίλτο Τεντόγλου.

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου:


Πηγή