Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αποκάλυψη Μαρσέλο για κρίση πανικού: Αν είναι να πεθάνω εδώ, ας πάει να γαμ@@, θα πεθάνω

Ο Μαρσέλο αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όταν πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League στο Κίεβο το 2018, έπαθε κρίση πανικού, δεν μπορούσε ν’ αναπνεύσει, αλλά είπε «αν είναι να πεθάνω εδώ, ας πάει να γαμ^#%#%, θα πεθάνω»!

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, γράφοντας στην ιστοσελίδα «The Player’s Tribune», αποκάλυψε όσα του συνέβαιναν στ’ αποδυτήρια της ομάδας στο Κίεβο, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού με τους «κόκκινους», προτού κατακτήσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στην καριέρα του.

Οι σκέψεις και οι στιγμές, ήταν τρομερά δύσκολες, δεδομένου πως είχε υποστεί κρίση πανικού…

«Όλα είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη νύχτα καθώς δεν μπορούσα ούτε να φάω ούτε να κοιμηθώ… Αισθανόμουν ένα βάρος στο στέρνο… Τεράστια πίεση. Δεν μιλάω για νευρικότητα. Τα νεύρα είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι διαφορετικό.

Σκεφτόμουν συνέχεια το παιχνίδι… Στο ποδόσφαιρο, είναι λογικό να είσαι αγχωμένος. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι και τι είσαι, αν δεν είσαι αγχωμένος πριν από έναν τελικό, δεν είσαι κανονικός άνθρωπος.

Το λογικό είναι απλά να προσπαθείς να μη… λερώσεις το σορτσάκι σου από το άγχος!

Καθόμουν στη θέση μου στ’ αποδυτήρια και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Σκεφτόμουν: “ηρέμησε, δέσε τα κορδόνια σου και ηρέμησε…”. Ήξερα ότι αν έβγαινα στο γήπεδο τότε όλα θα ήταν καλά γιατί όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια, όλα ηρεμούν και δεν σε απασχολούν. Ούτε η τρέλα που επικρατεί γύρω σου.

Όταν πάτησα το πόδι μου στο γρασίδι, πάλι δεν μπορούσε να πάρω κανονικές ανάσες και κάπου εκεί σκέφτηκα “αν είναι να πεθάνω τώρα, να πάει να γαμ@@, ας πεθάνω”»!

Χαλαρώνοντας και με αρκετή δόση χιούμορ, ο Μαρσέλο ξέρει πόσο ευλογημένος είναι από την ποδοσφαιρική καριέρα που έχει καταγράψει και ζήσει μέχρι στιγμής, λέγοντας: «Όταν αποκτήσω πλέον εγγόνια και τους μιλήσω για τις εμπειρίες μου και τα παιχνίδια με τον Κριστιάνο και τον Μέσι, θα μου λένε “αλήθεια τώρα, αυτοί οι δύο πετύχαιναν 50 γκολ κάθε σεζόν; Παππού δεν είσαι με τα καλά σου, να σε πάμε σε έναν γιατρό, λες ψέμματα…”».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή