Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αποστολή χωρίς Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ

Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Ουάρντα, Μαλεζάς και Χατσερίντι.

Στα της προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στα χαρτιά, αλλά και στην πραγματικότητα το πρόγραμμα είναι τουλάχιστον απαιτητικό, αν όχι πολύ δύσκολο. Από την άλλη τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι που ιντριγκάρουν κάθε ποδοσφαιριστή και δημιουργούν προσμονή. Ποιος δεν θέλει να συμμετέχει σ’ ένα μεγάλο αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος; Ρητορικό το ερώτημα.

Παρά την κόπωση από τις συνεχείς υποχρεώσεις, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με σωστή νοοτροπία και καλή ψυχολογία γι’ άλλη μια πρόκληση. Την σημαντικότερη μέχρι την επόμενη, αφού είναι ξεκάθαρο πως για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, κάθε ματς είναι ένας ξεχωριστός τελικός.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν το ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κομμάτι του προγράμματος κι έπειτα συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης, αφού προτιμήθηκε να μην υπάρξει ρίσκο με την πιθανή συμμετοχή του κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Άκπομ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή