Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Αποφασίζει για τον δανεισμό του Μολό ο Παναθηναϊκός

Αποφασίζει για τον δανεισμό του Μολό ο Παναθηναϊκός

Ανάμεσα στον Γιοάν Μολό και την Ορλεάν υπάρχει συμφωνία αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση του.

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται με τον Γιοάν Μολό, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του και πλέον είναι θέμα του Παναθηναϊκού το τι θα γίνει. Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του 30χρονου εξτρέμ με την Ορλεάν, ομάδα της 2ης κατηγορίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το θέμα είναι ότι η πρόταση της Ορλεάν είναι για εξάμηνο δανεισμό, χωρίς όμως να καλύπτει τις απολαβές του. Οι Γάλλοι, δηλαδή, θέλουν τον Μολό ως δανεικό αλλά να τον πληρώνει ο Παναθηναϊκός. Με κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν συμφωνούν οι «πράσινοι», οι οποίοι όμως ξέρουν ότι αν δεν τον δώσουν κάπου για να παίζει, κινδυνεύουν να βρεθούν σε αδιέξοδο το καλοκαίρι, αφού θα είναι δύσκολο να βρει πρόταση ο ποδοσφαιριστής έπειτα από απραξία μηνών.

Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να πρέπει να του πληρώσει 200.000 ευρώ και την επόμενη σεζόν, ενώ δεν τον υπολογίζει, το «τριφύλλι» σκέφτεται σοβαρά να πει το «ναι» στην Ορλεάν, ελπίζοντας ότι με τις εμφανίσεις του εκεί θα προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Εκτός κι αν εμφανιστεί, από το… πουθενά, κάποια άλλη, καλύτερη πρόταση άμεσα και λήξει έτσι το θέμα.


Πηγή