Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους και οδεύει προς τη Μίλαν ο Ιγκουαΐν

Ο αδερφός και μάνατζερ του Γκονσάλο Ιγουαΐν είχε συνάντηση με την Γιουβέντους, δέχθηκε την αποχώρηση από το Τορίνο και αυτό που αναμένεται είναι το ραντεβού με την Μίλαν.

Οι Rossoneri θέλουν έναν άνθρωπο να έχει το εύκολο γκολ και σε αυτό το προφίλ φαίνεται να ταιριάζει ο 30χρονος Αργεντινός, ο οποίος τέθηκε προς παραχώρηση από την Vecchia Signora μετά την άφιξη του Πορτογάλου σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οπως προκύπτει από το Sky Italia, η φόρμουλα για να γίνει η μεταγραφή – και να μπορούν οι Rossoneri να είναι okay με τα βιβλία – είναι δανεισμός αντί 20 εκατ. ευρώ και σε έναν χρόνο από τώρα 35 εκατ. για την [μη υποχρεωτική] option αγοράς. Το club του Μιλάνου έχει πρόθεση να δώσει τα χρήματα και να πάρει τον Pipita σε 12 μήνες, απλά θέλει να έχει τακτοποιημένα τα πάντα στα οικονομικά λόγω του Financial Fair Play. Αυτό που αναμένεται είναι η αντίδραση του αδερφού-μάνατζερ στο όλο στόρι, δεδομένου επίσης ότι ο πρώην άσος των Ρεάλ, Νάπολι, παίρνει από την Γιουβέντους 7.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

*Σε τρία χρόνια στην Νάπολι ο Ιγουαΐν έβαλε 91 γκολ σε 146 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και σε δύο στην Γιουβέντους έφτασε τα 55 σε 105 αναμετρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή