Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Μοιρασιά με «χαμένους» τους γηπεδούχους

Ο Απόλλων Σμύρνης που «καιγόταν» για το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Βόλος απέσπασε ισοπαλία, με σκορ 1-1 στην Ριζούπολη και πλέον η αθηναϊκή ομάδα ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της προτελευταίας Λαμίας (υποδέχεται την Κυριακή τον Ιωνικό), έτσι ώστε να μειώσει σε απόσταση αναπνοής ή, να παραμείνει στο -2 από τους Φθιώτες και να μείνει «ζωντανή» στη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που σημαίνει υποβιβασμός στην Super League 2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καμμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στα πρώτα 45 λεπτά, με τους Θεσσαλούς, πάντως, να παρουσιάζονται πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο διάστημα αυτό, η πρώτη στο 11΄ με το σουτ του Ρεγκατέν που έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε δύο λεπτά μετά και το σουτ του Φαν Βέερτ.

Στο 59΄ οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μπαρτόλο μετά από πάσα του Ρομέρο και ο Πάολο Φερνάντες με σουτ σημάδεψε σωστά για το 1-0. Μη έχοντας άλλες επιλογές οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα και στο 81΄ κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» με την κεφαλιά του Ντάουντα ύστερα από σέντρα του Βιτλή.

Διαιτητής: Α. Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: Μπρούνο Άλβες – Μεταξάς, Σιέλης

Οι συνθέσεις:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σορκάν, Ρόγκνε, Άλβες (73΄ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ντεντάκης, Φατιόν, Κάστρο (73΄ Τσιμπσά), Σλίβκα (60΄ Μπακόγκου), Βιτλής, Μαρτίνες (87΄ Κραγιόπουλος), Ντάουντα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Σιέλης, Πουρίτα (77΄ Κορέα), Ρεγκατέν, Μεταξάς (60΄ Ριένστρα), Μπαρτόλο, Φερνάντες (88΄ Τριανταφύλλου), Ροσέρο, Φαν Βερτ.


Πηγή